sâmbătă, 23 mai 2009

Cand Olimpiadele se incheie...

La Olimpiade toata lumea munceste. Mult. Nu doarme, se cearta, se enerveaza, dar ajunge la un deznodamant- pe care il arata tuturor la prezentarile finale. Dar dincolo de experienta, teorie si practica, toate echipele inscrise participa cu visul de a fi pe podium la sfarsitul celor 2 luni de munca.

Dupa ce "am intrat in prelungiri" la prezentarile finale nu ne asteptam sa fim pe podium. Poate cel mult speram pentru locul 3. Mare a fost surpriza noastra cand Jack a fost chemat pe scena pentru a-si ridica premiul (2 that is).

Mai tarziu aveam sa aflam ca diferenta intre noi si locul 1 a fost de 2 puncte. Ne pare rau? No way!!
Dincolo de puncte si premii eu personal nu pot sa cred ca am vorbit coerent la prezentarile finale (chiar daca din 2 cuvinte unul era aaa) in fata atator persoane si un juriu pe deasupra.

Astfel incheiem cele 2 luni olimpice cu un mare zambet pe buze and a whole lot of pride.
Felicitam toate echipele finaliste, dar mai ales cele 2 echipe cu care am impartit podiumul aseara- 5 O'Clock Team si The Bowties.


7 comentarii:

 1. Felicitari pentru premiu. Va asigur ca zambetul acesta va va insoti inca mult timp de acum inainte. ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim, la fel si voua pt blog :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere