miercuri, 22 aprilie 2009

Proud

Asteptarea frenetica de care se vorbea in postul anterior si care s-a prelungit ore bune de stat in fata laptopului ei bine, s-a terminat. Primit mail confirmare calificare in final :-D( greu reusesc sa mai leg doua cuvinte in seara asta, emotiile isi cam dau coate). Dupa indelungi ore de videoproiectat si disecat circuitul evenimentelor de azi, acum putem sa rasuflam usurate si tot acum pot si genunchii mei sa se opresca din batait... pana la urmatoarea provocare. We did it!
Jack e mandru de echipa lui si preconizeaza o sarbatorire pe masura maine! Felicitari si celorlalte echipe calificate in cursa lunga si multa bafta.

6 comentarii:

  1. Felicitari!!! Si multa bafta in continuare. :)Particip si eu la Comunicare institutionala.Poti sa-mi spui cum a descurs interviul? E super ca v-a dat si raspunsul atat de repede. Am emotii, dar stiu ca va fi bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Jack va ureaza mult succes maine la preselectii!

    Ce sfaturi ti-as putea da....sa va stiti bine prezentarea, sa nu intrati cu harti dupa care sa cititi; sa priviti juriul in ochi si sa nu fiti intimidati, deoarece voi o sa prezentati o campanie la care ati muncit din greu si trebuie sa aratati si membrilor juriului ca sunteti siguri de reusita ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo pentru calificare, multumim pentru interesul acordat blogului si succes pe mai departe! Semnat: boomPR :)

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari!...sper sa ne cunoastem mai bine la tutoriate...Redim

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Foarte bine, foarte bine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim tuturor pentru felicitari!

    Si Andrei, bafta maine!

    RăspundețiȘtergere